CHÂTEAU PURCARI

Amplasat în peisajul rural din zona limitrofă dintre râul Nistru și Marea Neagră, Château Purcari este un punct important pe piața de turism oenologic, fiind un loc unde tehnologiile moderne și deliciile tradiționale s-au contopit într-o simbioză organică, pe care fiecare turist o poate experimenta într-un fel special.

Lacurile din apropiere sunt perfecte pentru pescuit, plimbări cu barca și alte activități relaxante care să stimuleze creativitatea și să dea oaspeților o stare generală de bine, iar ecosistemul cu floră și faună bogată devine un loc special pentru meditație și regăsire.

 

Un moment de relaxare și răsfăț
în inima podgoriei Purcari

Château Purcari îmbină cu eleganță natura și relaxarea într-o oază de calm. Podgoriile întinse, aleile lungi și lacul cu nuferi adaugă o notă de rafinament și liniște. Acest loc devine astfel un refugiu perfect pentru cei ce caută o odihnă a minții și a corpului, într-un mediu natural ce inspiră reverie.

Château Purcari reprezintă mai mult decât un simplu decor, este o destinație specială, unde oamenii pot găsi echilibrul și liniștea. Fie că te plimbi prin grădini sau te relaxezi lângă lac, fiecare colțișor al acestui spațiu te invită la contemplare și reconectare cu natura, lucruri indispensabile pentru o stare generală de bine.

 

Excursie prin Cramă și Vinărie

Château Purcari propune câteva spații pe care vizitatorii pot să le descopere:

  • zona industrială, acolo unde sunt concepute vinurile devenite deja emblematice pentru patrimoniul vinicol din Moldova;
  • zona istorică, unde poate fi descoperit beciul istoric și hărțile cu parcursul cronologic care se întinde pe câteva secole, începând cu 1560. Acestea reflectă etapele tumultuoase, dar și fericite prin care au trecut viticultorii din localitatea Purcari, astfel încât să producă acum vinuri moldovenești care ajung până în Brazilia și înapoi.
  • complexul turistic.

Vin rafinat și gastronomie selectă

Château Purcari pune la dispoziția vizitatorilor săi 2 săli de restaurante cu o capacitate de 40 și 100 de persoane. Fie că preferați mâncărurile clasice din bucătăria europeană sau aromele unice ale bucătăriei tradiționale moldovenești, există ceva pe gustul fiecăruia.

Vinurile noastre iconice se conectează, în mod natural, cu experiențe gastronomice grozave. Meniul à la carte este completat cu bijuterii oenologice, transformând cina sau prânzul într-un răsfăț gastronomic apreciat până și de cei mai exigenți călători.

Gurmanzii care adoră bucătăria europeană vor aprecia specialitățile casei – Friptura Neagră și Foie Gras, iar cei care preferă mâncarea tradițională pot gusta cele mai emblematice bucate din tezaurul culinar național, în interpretări noi, cu personalitate.

Descoperă Meniul Restaurantului

Divertisment

În plus față de peisajul pitoresc, Château Purcari pune la dispoziția oaspeților o gamă captivantă de activități recreative. Dacă doriți să vă încercați îndemânarea la tenis de masă sau să savurați momente pline de amuzament cu jocurile inteligente disponibile, există mereu opțiuni pentru distracție alături de prieteni sau colegi.

De la partide de badminton sub cerul senin la competiții de darts sau plimbări cu bicicleta prin împrejurimi, locul se transformă într-un teren de joacă vast, perfect pentru a petrece momente memorabile alături de cei dragi.

Team Building

Château Purcari se distinge ca un loc perfect pentru evenimente de team building, oferind un mediu propice pentru dezvoltarea și consolidarea relațiilor în cadrul grupurilor de lucru. Echipa profesională de la Château Purcari a construit parteneriate solide cu companii de top, organizând traininguri și activități de team building de cea mai înaltă calitate.

În acest cadru care inspiră, participanții nu doar că se bucură de activități recreative, ci au și oportunitatea de a întări legăturile interpersonale, contribuind astfel la consolidarea echipei și la stimularea performanței colective. Château Purcari este atât un spațiu pentru evenimente, cât și un partener de încredere în crearea unor experiențe de team building memorabile, adaptate nevoilor specifice fiecărei companii.

Conferințe și seminare

Cheia succesului în organizarea unui eveniment constă în selecția celei mai potrivite oferte și locații, iar Château Purcari se impune ca alegere ideală pentru seminare, lecții publice sau întâlniri de afaceri.

Cu o reputație solidă în facilitarea evenimentelor corporative, Château Purcari oferă un cadru distins și profesionist, complet echipat pentru a satisface nevoile diverse ale clienților. Spațiile elegante și versatile, precum și atenția la detalii în organizare, ne conferă statut de partener de încredere pentru orice tip de eveniment de afaceri.

Evenimente

Château Purcari este locul perfect pentru evenimente speciale, personalul nostru experimentat se va ocupa de toate detaliile necesare pentru a transforma experiența în una memorabilă.

O nuntă, un botez, o aniversare – echipa de organizatori va conlucra cu gazdele pentru a realiza fiecare dorință în parte. Cu împrejurimile sale uimitoare, bucătăria delicioasă și vinul excepțional, Château Purcari este locul perfect pentru a sărbători cele mai memorabile momente ale vieții.