Purcari Wineries Group este unul dintre angajatorii de top de pe piața muncii din Republica Moldova și România. Investim în resurse umane profesioniste, pe care le integrăm în procese de lucru, oferind condiții optime de remunerare.

Succesul Grupului de vinării Purcari este datorat echipei pe care o consolidăm de la fondarea acestuia. Grupul a implementat intern o serie de politici care sprijină obiectivele Companiei orientate către angajați, cum ar fi: Politica privind flexibilitatea muncii, Beneficiile de angajare, Politica de compensare echitabilă, Politica de avansare echitabilă în carieră, Programe de leadership și instruire, toate făcând parte din Regulamentele Interne ale Grupului. 

PROIECTELE NOASTRE

Facilitarea proceselor de export in China pentru produsele din Moldova 
IUL. 05, 2024

Facilitarea proceselor de export in China pentru produsele din Moldova 

Purcari Wineries Group sprijină viitoarele talente, oferind suport studenților pe drumul lor educațional
IUL. 04, 2024

Purcari Wineries Group sprijină viitoarele talente, oferind suport studenților pe drumul lor educațional

Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei oaspete la Purcari
IUN. 04, 2024

Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei oaspete la Purcari

Vizita echipei Purcari Wineries Group la Amorim Cork
APR. 25, 2024

Vizita echipei Purcari Wineries Group la Amorim Cork

Ultimele știri HR

Testimoniale

Lucrez în segmentul de certificare, ceea ce îmi oferă o serie de beneficii, posibilități de învățare și avansare, experiență, relații profesionale. Obiectivul meu principal este să contribui activ la procesele inovatoare și să-mi dezvolt competențele în industria vinicolă națională. Prin abordarea mea orientată către rezultate, vreau să aduc o contribuție semnificativă la succesul Grupului de Vinării Purcari și să îmi construiesc un parcurs profesional remarcabil.

Am mai bine de jumătate de an de când activez ca microbiolog. În această perioadă am acumulat o experiență vastă, am cunoscut oameni frumoși la suflet și la chip. Scopul meu este de a aduna și mai multe cunoștințe în domeniul vinificației și să aduc îmbunătățiri în acest domeniu.

Ocup funcția de Chimist la Vinăria Château Purcari. Prima data am făcut cunoștința cu acest domeniu încă în copilărie când plecam cu părinții la culesul strugurilor și vedeam cum se produce vinul de casă. Am fost foarte inspirat de această profesie și am decis să o studiez la Centrul de Viticultură și Vinificație, iar ulterior la Universitatea Tehnică din Moldova la specialitatea Tehnologia vinului. Cu experiență solidă și motivație puternică sunt parte a Grupului de Vinării Purcari prin intermediul programului de Internship, Cred că pot contribui activ la procesele inovatoare, să-mi dezvolt competențele în industria vinicolă națională alături de echipa Grupului de Vinării Purcari.

Am luat decizia să devin parte din Grupul de Vinării Purcari încă de pe băncile Universității, și anume în timpul masteratului, un moment important pentru cariera mea. Internshipul a fost o oportunitate reușită, iar cu ajutorul mentorului meu, Eugeniu Baltag, am reușit să pătrund mai conștient și adânc în acest domeniu. La finalul programului de 3 luni am primit o ofertă de job full time, pe care am acceptat-o și acum pot spune mândru că sunt Specialist Audit, am un job interesant și dinamic, cu o echipă de nota 10, care îmi dă posibilitatea de dezvoltare continuă prin provocări și multiple proiecte interesante

Am fost fericit să fiu acceptat în acest program și deja de 6 luni fac parte din echipa de vânzări interne, cu mentoratul lui Dinu Corduneanu, Șef Departament Vânzări Interne, simt cum mă dezvolt în fiecare zi, obțin cunoștințe noi. Internshipul este o șansă reală pentru a te simți cu adevărat valoros și de a începe o carieră de succes în domeniul dorit!

Stagiul de practică din cadrul Grupului de Vinării Purcari reprezintă pista mea de lansare în carieră. Echipa prietenoasă, proiectele interesante și oportunitățile de dezvoltare m-au convins să rămân aici pentru a-mi dezvolta competențele de marketing și pentru a descoperi domeniul vitivinicol. Astăzi sunt mândră să activez acasă și să contribui la recunoașterea și promovarea vinului moldovenesc pe arena mondială.

Mi-am dorit să ajung în Grupul de Vinării Purcari, un grup puternic de companii atât pe piața locală, cât și cea internațională. Din 2019 mă bucur să știu că pot contribui la realizarea obiectivelor mari ale companiei, astfel dezvoltându-mă constant și eu, nu doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Aici am întâlnit o echipă mai mult decât prietenoasă, fără exagerare. Iar zilele de muncă, alături de astfel de colegi, sunt o adevărată plăcere.

Internshipul oferit de Grupul de Vinării Purcari a fost o experiență tangentă cu studiile în domeniul financiar, pe care le-am absolvit. Această perioadă m-a provocat prin multitudinea și diversitatea de proiecte, contribuind, astfel, la dezvoltarea mea profesională și personală – motive care m-au determinat să devin parte a acestei companii.

Programul de Internship în Grupul de Vinării Purcari

Pentru a promova importanța profesiilor din sfera vinificației, Grupul de vinării Purcari a dat startul unui program de Internship, destinat studenților de la cele mai mari instituții universitare din țară ca o oportunitate de a aduce perspective noi și proaspete în domeniul nostru de activitate.

Programul a fost dezvoltat pentru a atrage candidați de calitate care doresc să dobândească experiență practică, precum și să creeze oportunități de mentorat pentru angajații existenți, oferind o schemă bine planificată, completă, cu muncă semnificativă și antrenantă.

Studenții eligibili devin parte din departamentele noastre operaționale, dar și din segmentul agricol și de producere, acolo unde se atestă o necesitate sporită de specialiști noi pentru a încetini îmbătrânirea rapidă a forței de muncă.

Programul de internship este și o oportunitate bună de a primi mentorat de la persoane cu înaltă calificare în domeniu, oameni care au transformat piața vitivinicolă și au implementat proceduri inovative constant.

Programul de intership al Grupului de Vinării Purcari

Carieră

Purcari, Bostavan, Crama Ceptura și Bardar. Vinurile noastre intră în Top cele mai bune vinuri ale lumii și se livrează la 4 case regale. Purcari nu înseamnă doar medalii. Purcari înseamnă tradiție și valori care nu se schimbă după vremuri. Vino să ducem împreună faima vinurilor moldovenești în lume.

Vrei să participi in procesul de creare a produselor Grupului de Vinării Purcari?
In calitate de Coordonator Dezvoltare Produs vei fi parte a echipei de proiect pentru dezvoltarea produselor noi și diversifiarea gamei de produse pe diverse piețe, vei contribui la procesul de modernizare a colecțiilor existente, vei adapta produsele pentru piețele internaționale, vei asigura respectarea cerințelor legale a mesajelor si informației de pe etichete si contraetichete.
Responsabilitățile job-ului:
 • Implicarea în activitatile de gestiune a proiectelor ca parte a echipei Dezvoltare produs Departamentul Marketing
 • Crearea și gestionarea planurilor de proiect. Stabilirea obiectivelor, termenelor și resurselor necesare.
 • Urmărirea progresului proiectului și asigurarea respectării termenelor limită.
 • Sustinerea proceselor de creare a produselor noi de la concept pana la lansare lor pe piață, asigurând că produsele finale sunt de înaltă calitate și răspund nevoilor pieței.
 • Sisținerea proceselor de colaborare cu partenerii interni si externi pentru realizarea proiectului (designeri, tipografii, producere, achiziții)
 • Contribuie la asigurarea conformității produselor cu normele și reglementările din industria vitivinicolă.
 • Susținerea proceselor de export prin ajustarea informațiilor ce însoțesc produsul in conformitate cu piața de export
 • Elaborarea mapelor de poduse pentru a susține procesul de producție si vânzare
Ești persoana potrivită dacă:
 • ești oganizat și structurat, ești atent la detalii
 • respecți termenele stabilite
 • te conectezi ușor de la un proiect la altul
 • ai înțelegerea proceselor de dezvoltare a produselor, de la concept până la lansare.
 • ai abilități de comunicare verbală și scrisă.
 • îti place lucrul în echipă, ești proactiv și cooperant
 • ești deschis pentru inovații
Beneficii pentru tine:
 • Motivare competitivă
 • Posibilități de dezvoltare profesională
 • Mediu de lucru dinamic și “very challenging”
 • echipă de profesioniști cere te vor susține
Responsabilitățile job-ului:
 • Implicarea în activitățile de gestiune a proiectelor ca parte a echipei Dezvoltare produs Departamentul Marketing
 • Crearea și gestionarea planurilor de proiect. Stabilirea obiectivelor, termenelor și resurselor necesare.
 • Urmărirea progresului proiectului și asigurarea respectării termenelor limită.
 • Susținerea proceselor de creare a produselor noi de la concept până la lansare lor pe piață, asigurând că produsele finale sunt de înaltă calitate și răspund nevoilor pieței.
 • Susținerea proceselor de colaborare cu partenerii interni și externi pentru realizarea proiectului (designeri, tipografii, producere, achiziții)
 • Contribuie la asigurarea conformității produselor cu normele și reglementările din industria vitivinicolă.
 • Susținerea proceselor de export prin ajustarea informațiilor ce însoțesc produsul în conformitate cu piața de export
 • Elaborarea mapelor de poduse pentru a susține procesul de producție și vânzare
Ești persoana potrivită dacă:
 • Ești oganizat și structurat, ești atent la detalii
 • Respecți termenele stabilite
 • Te conectezi ușor de la un proiect la altul
 • Ai înțelegerea proceselor de dezvoltare a produselor, de la concept până la lansare
 • Ai abilități de comunicare verbală și scrisă
 • Îți place lucrul în echipă, ești proactiv și cooperant
 • Ești deschis pentru inovații
Beneficii pentru tine:
 • Motivare competitivă
 • Posibilități de dezvoltare profesională
 • Mediu de lucru dinamic și “very challenging”
 • Echipă de profesioniști care te vor susține

As a Brand Manager at Purcari Wineries Group, your primary responsibility is to lead and manage the marketing strategies, ensuring an effective implementation and measuring the results and brand performance. Location in Chisinau office.

Key responsibilities:

1. Brand Management
 • Leading the development of brand strategy and brand positioning.
 • Managing  brand effectiveness.
 • Measuring brand performance.
 • Co-ordinating brand support activities.
2. Integrated marketing communications strategies
 • Leading the development of marketing communication mix
 • Directing  the delivery of integrated marketing communication
3. Marketing research:
 • Analyzing buyers’ behavior and market trends to identify opportunities.
 • Conducting market research to identify opportunities.
4. Strategic Planning:
 • Creating long-term marketing strategies and plans based on the company`s needs and budgets.
 • Leading  the budget planning for managed brands.
5. Collaboration and communication
 • Working  closely with Product Development, Digital integration, PR Communication teams.
 • Working closely with Trade Marketing, Sales, and other Partner marketing teams.
 • Sustaining the brand strategies adaptation for international markets.
6. Performance Analysis and Optimization:
 • Monitoring key metrics and evaluating campaign effectiveness.
 • Making data-driven decisions to optimize marketing strategies
 • Monitoring and measuring effectiveness of brand performance and campaigns.
Candidate:
The ideal candidate would have at least 2 years’ experience in a similar position and 3+ years’ overall background in the marketing field, solid understanding of marketing brand strategic planning, understanding of creative conceptualization.
 • Bachelor’s and Master`s degree in marketing / communication / management.
 • Experience in building or managing brands, coordinating brand support activities; measuring brand effectiveness.
 • Experience managing communication mix implementation
 • FMCG marketing experience is an advantage.
 • Deeply understanding of marketing processes and practices
 • Project management skills
 • Excellent interpersonal communication skills, team player able to build strong relationships with different teams.
 • Quick learner with the ability to adopt and understand new concepts.
 • Strong organizational and time management skills.
 • High level of self-motivation and self-development.
 • Result-driven, articulate, cultured, and well presented.
 • Fluent in English, Romanian and Russian languages.
Apply now!

Locația: r. Strășeni s. Codreanca
de preferință angajăm din localități din apropiere: Țâgănești, Onești, Codreanca, Greblești

Condiții de muncă:

 • Salariu motivant;
 • Pachet de beneficii;
 • Tichete de masă (70 lei pe zi).

Cerințe:

 • Dorința de a lucra și a aduce rezultate în echipă;
 • Responsabilitate și sârguință;
 • Experiență în domeniul agricol constituie avantaj.

Responsabilități:

 • Gestionarea proceselor de lucru din domeniul agriculturii și raportarea acestora;
 • Organizarea echipelor de lucru, întocmirea graficului de lucrări planificate;
 • Participarea la îngrijirea terenurilor, lucrări sezoniere în plantații;
 • Monitorizarea efectuării la cel mai înalt nivel și în termen a lucrărilor.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul la adresa: hr@purcari.wine 
Sau telefonează la 0685 55 536.

Beneficii:

 • Oportunități de dezvoltare profesională, instruire și training
 • Mediu de lucru dinamic și provocator
 • Salariu motivant
 • Telefonie corporativă
 • Transport, cazare și prânz asigurate de companie
 • Regim de lucru: în ture

Responsabilitățile rolului:

 • Creează orarul de lucru pentru angajații Chateau în conformitate cu operațiunile planificate
 • Ajustează numărul persoanelor în funcție de necesități
 • Participă la implementarea promoțiilor de vânzări și contribuie la creșterea vânzărilor prin promovarea serviciilor Chateau Purcari
 • Gestionează anchetele și reclamațiile oaspeților, de asemenea, este implicat în procesul de rezolvare a solicitărilor, parvenite din partea oaspeților și a angajaților
 • Este responsabil de supravegherea nivelului stocurilor, precum și pentru comenzile făcute către furnizori
 • Coordonează și inițiază cumpărăturile pentru banchet atunci când este necesar
 • Urmărește și coordonează realizarea completă în permanență de curățenie în zonele de care este responsabil (magazin, bar, restaurant, camere)
 • Organizează săptămânal și lunar inventarierea bunurilor, livrând informația către superior și Contabilitate
 • Asigură calitatea produselor alimentare și a băuturilor
 • Comunică direct cu oaspeții pentru a determina nivelul de satisfacție, măsoară rezultatele și stabilește strategii pentru îmbunătățirea calității experienței oaspeților

Cerințe față de candidat:

 • Experiență în calitate de manager în domeniul Horeca de la 2 ani
 • Studii superioare
 • Abilități de comunicare cu diferite categorii de oameni
 • Abilități de ameliorare a situațiilor tensionate
 • Disponibilitate de a lucra în regim flexibil și la distanță de locul de trai

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul la adresa: hr@purcari.wine , iar noi te vom contacta.

Locația: s. Purcari, r-nul Ștefan Vodă

Experiența constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.
Salariu: motivant + cazare și masă (gratis).

Responsabilități pe rol:

 • Efectuarea tuturor activităților experimentale legate de desfășurarea testelor de microbiologie, calitative și cantitative, cu respectarea normelor în vigoare;
 • Controlul calităţii pe parcursul întregului proces de fabricaţie, pentru verificarea semnelor de contaminare;
 • Realizarea părții microbiologice din protocoalele de validare a proceselor tehnologice, a echipamentelor utilizate în productie.

Cerințe de bază:

 • Studii superioare în tehnologia vinificatiei, a produselor alimentare sau biologie;
 • Se admit și studenți în ultimul an de studii sau la secția cu frecvență redusă.

Aplică CVul la adresa: hr@purcari.wine

Locația: s. Purcari, rn. Stefan Vodă 

Beneficii: 

 • Angajare oficială pe termen nedeterminat; 
 • Salariu motivant și stabil; 
 • Alimentație asigurată de 2 ori/zi; 
 • Transport oferit de companie. 

Cerințe: 

 • Responsabilitate; 
 • Disciplină; 
 • Punctualitate și dorința de a lucra. 

Responsabilități: 

 • Atitudine responsabilă față de echipamente, utilaje și alte bunuri materiale; 
 • Efectuarea diverselor lucrări menite să întrețină procesele de producere; 
 • Curățarea și întreținerea locului de muncă, evacuarea și sortarea deșeurilor. 

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, expediază CV-ul la adresa hr@purcari.wine. Telefon 068001814. 

Beneficii 

 • Salariu atractiv + sistem de bonusare bazat pe KPI 
 • Evaluare anuală de performanță 
 • Proiecte interesante 
 • Oportunități de dezvoltare profesională, instruire și training 
 • Tichete de prânz și programe de wellbeing corporative 

Responsabilitățile rolului: 

 • Definește corect procesele de dezvoltare a business-ului în zonele de responsabilitate  
 • Responsabil de crearea pitch-package și prezentărilor despre grup, portofoliul de produse, adresate potențialilor clienți  
 • Promovează produsele companiei cu un focus pe mediul online, utilizând și canalele de distribuție ale importatorilor sau distribuitorilor locali ai companiei  
 • Analiza piețelor de export și elaborarea unei baze de date integrată a rețelelor de supermarket pe fiecare piața  
 • Centralizarea listei importatorilor locali și a distribuitorilor parteneri 
 • Analiza pieței online și off-line din regiunea de export, elaborarea unui top 10 retaileri din regiune pentru stabilirea parteneriatelor potențiale  
 • Studiu de piață a retailerilor prin prisma indicatorilor de performanță prestabiliți: volum vânzări total, volum vânzări vin, focus de portofoliu, focus pe import/produse din anumite tari, ce regiuni acoperă într-o piață  
 • Elaborarea modelului de business per teritoriul/canalul de distribuție (formarea prețului, părțile implicate, mark-up/margin pentru fiecare parte implicata, etc., planogramă și vizibilitatea produsului la raft, definirea obligațiunilor părților în procesul de investiție în piață)  
 • Comunicarea directă cu importatorii, reprezentanții magazinelor online pentru identificarea oportunităților de dezvoltare a produselor companiei în zona respectivă  
 • Identificarea actorilor de influență (decision-makers) în mediul online și off line din fiecare piață  
 • Elaborarea modelelor de preț (cost price, marketing expenditures), a limitelor admisibile de negociere și a portofoliului individualizat pentru fiecare piață, în conformitate cu potențialul și specificul pieței  

Studii și experiență necesară: 

 • Experiență de cel puțin 2 ani în vânzări 
 • Expertiză în utilizarea pachetului MS Office 
 • Capacități de negociere şi convingere 
 • Abilităţi analitice şi de comunicare în afaceri 
 • Strong project management skills 
 • Gândire analitică, orientare spre rezultat și proactivitate 
 • Fluență în limbile Română și Engleză 

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul la adresa: hr@purcari.wine, iar noi te vom contacta. 
Specifică în tema scrisorii job-ul pentru care aplici. 

Beneficii: 

 • Salariu competitiv 
 • Angajare oficială cu întreg pachet de beneficii 
 • Prețuri speciale la produsele companiei 
 • Telefonie mobilă corporativă  
 • Cazare și alimentație asigurate de companie 

Responsabilitățile rolului: 

 • Organizarea și controlul lucrărilor în secția de îmbuteliere cu scopul îndeplinirii planurilor de îmbuteliere săptămînale, lunare și anuale. 
 • Planificarea lucrărilor și a resurselor necesare în cel mai eficient mod. 
 • Controlul respectării standardelor de îmbuteliere și a cerințelor ISO. 
 • Evidența, monitorizarea și suplinirea la timp a stocurilor de materiale. 
 • Asigurarea utilizarii raționale a materialelor și accesoriilor necesare. 
 • Asigurarea respectării de către angajați a cerințelor proceselor, calitații și disciplinei de muncă. 

Studii și experiența necesară: 

 • Studii tehnice de specialitate 
 • Experiență în poziție similară minim 1 an 
 • Competențe manageriale 

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul la adresa: hr@purcari.wine, iar noi te vom contacta. Specifică în tema scrisorii job-ul pentru care aplici. 

Beneficii: 

 • Oportunități de dezvoltare profesională, instruire și training; 
 • Pachet salarial competitiv; 
 • Telefonie corporativă; 
 • Tichete de prânz și activități sportive; 
 • Locație: Calea Ieșilor 8; 
 • Regim de lucru: Luni – Vineri, 8.30 – 17.30; 

Responsabilitățile rolului: 

 • Dezvoltarea planului și strategiei durabile de recrutare; 
 • Implementarea metodelor inovative de recrutare pentru roluri dificile; 
 • Coordonarea cu întreg proces de recrutare (organizarea interviurilor, screening-ul CV-urilor, teste psihologice etc.); 
 • Detectarea candidaților calificați pentru posturile deschise; 
 • Analiza aplicanților și verificarea referințelor; 
 • Coordonarea procesului de adaptare și integrare a noilor angajați; 
 • Raportarea periodică a eficienței canalelor de recrutare folosite; 
 • Coordonarea și organizarea activităților de dezvoltare a angajaților; 

Studii și experiența necesară: 

 • Studii superioare în domeniul Resurselor Umane, Psihologie sau Business și Administrare; 
 • Experiență în domeniul recrutării de la 2 ani; 
 • Cunoașterea aprofundată a tehnicilor de recrutare și Employer Branding; 
 • Experiență practică în promovarea pozițiilor vacante pe rețelele de socializare și diverse platforme de recrutare; 
 • Fluență în limbile Română și Rusă (engleză – de la nivel B1). 

Dacă ești interesat de poziție și corespunzi cerințelor de mai sus, expediază un CV la adresa de e-mail hr@purcari.wine. 

Responsibilities: 

 • Create and implement strategies for increasing the Foundation incomes; 
 • Overseeing and managing the operational, financial, and brand aspects of the Purcari Foundation; 
 • Provide leadership and management skills to ensure the support of the colleagues and partners; 
 • Supervise the development of operations-based financial modeling; 
 • Prepare accurate and timely analyses that capture and communicate fundraising results, variances, and performance trends for Purcari Foundation; 
 • Coordinate and leads annual budget reviews, monthly and quarterly reviews, and periodic forecast updates with operational and senior management for all locations; 
 • Provide Purcari brand for all the Foundation/charity activities and relations with the partners; 
 • Assure the participation in non-profit public events and organize events for the brand of Purcari Foundation; 
 • Ensure that services and funding relationships are robust enough to meet or exceed strategic goals and objectives. 

Benefits: 

 • Workplace in a modern and fully equipped office 
 • Attractive salary offer + motivation bonus system 
 • Staff discount offers 
 • Interesting and motivating projects 

Skills and qualification: 

 • Strong leadership and managerial skills 
 • ”Make things happen” attitude, high proactivity 
 • High communication skills 
 • Knowledge and understanding of financials and how to build financial forecasting document for the board of directors 
 • Strong project management skills 
 • Creating and providing social media strategies for brand awareness 
 • Background in managing non-profit projects 
 • Experience in running fundraising initiatives 

Beneficii:

 • Salariu competitiv
 • Tichete de masă
 • Angajare oficială cu întreg pachet de beneficii
 • Prețuri speciale la produsele companiei
 • Transport asigurat de companie
 • Telefonie mobilă corporativă

 Educație și experiență:

 • Studii tehnice de specialitate
 • Experiență în poziție similară
 • Cunoștințe de automatizare, tehnice, mecanice și de utilizare a echipamentelor folosite în vinificație
 • Flexibiliatea programului de lucru în timpul campaniei de recoltă și a anumitor faze particulare în procesul de prelucrare a vinului
 • Fluență în limbile română și rusă

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul la adresa: hr@purcari.wine, iar noi te vom contacta.

Detalii

Aplică pentru
un post vacant

Devină parte a unei echipe dinamice și profesioniste. Expediază CV-ul și noi te vom contacta.