Purcari Wineries Group este unul dintre angajatorii de top de pe piața muncii din Republica Moldova și România. Investim în resurse umane profesioniste, pe care le integrăm în procese de lucru, oferind condiții optime de remunerare.

Succesul Grupului de vinării Purcari este datorat echipei pe care o consolidăm de la fondarea acestuia. Grupul a implementat intern o serie de politici care sprijină obiectivele Companiei orientate către angajați, cum ar fi: Politica privind flexibilitatea muncii, Beneficiile de angajare, Politica de compensare echitabilă, Politica de avansare echitabilă în carieră, Programe de leadership și instruire, toate făcând parte din Regulamentele Interne ale Grupului. 

PROIECTELE NOASTRE

Facilitarea proceselor de export in China pentru produsele din Moldova 
IUL. 05, 2024

Facilitarea proceselor de export in China pentru produsele din Moldova 

Purcari Wineries Group sprijină viitoarele talente, oferind suport studenților pe drumul lor educațional
IUL. 04, 2024

Purcari Wineries Group sprijină viitoarele talente, oferind suport studenților pe drumul lor educațional

Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei oaspete la Purcari
IUN. 04, 2024

Președintele Camerei Reprezentanților Parlamentului Irlandei oaspete la Purcari

Vizita echipei Purcari Wineries Group la Amorim Cork
APR. 25, 2024

Vizita echipei Purcari Wineries Group la Amorim Cork

Ultimele știri HR

Testimoniale

Lucrez în segmentul de certificare, ceea ce îmi oferă o serie de beneficii, posibilități de învățare și avansare, experiență, relații profesionale. Obiectivul meu principal este să contribui activ la procesele inovatoare și să-mi dezvolt competențele în industria vinicolă națională. Prin abordarea mea orientată către rezultate, vreau să aduc o contribuție semnificativă la succesul Grupului de Vinării Purcari și să îmi construiesc un parcurs profesional remarcabil.

Am mai bine de jumătate de an de când activez ca microbiolog. În această perioadă am acumulat o experiență vastă, am cunoscut oameni frumoși la suflet și la chip. Scopul meu este de a aduna și mai multe cunoștințe în domeniul vinificației și să aduc îmbunătățiri în acest domeniu.

Ocup funcția de Chimist la Vinăria Château Purcari. Prima data am făcut cunoștința cu acest domeniu încă în copilărie când plecam cu părinții la culesul strugurilor și vedeam cum se produce vinul de casă. Am fost foarte inspirat de această profesie și am decis să o studiez la Centrul de Viticultură și Vinificație, iar ulterior la Universitatea Tehnică din Moldova la specialitatea Tehnologia vinului. Cu experiență solidă și motivație puternică sunt parte a Grupului de Vinării Purcari prin intermediul programului de Internship, Cred că pot contribui activ la procesele inovatoare, să-mi dezvolt competențele în industria vinicolă națională alături de echipa Grupului de Vinării Purcari.

Am luat decizia să devin parte din Grupul de Vinării Purcari încă de pe băncile Universității, și anume în timpul masteratului, un moment important pentru cariera mea. Internshipul a fost o oportunitate reușită, iar cu ajutorul mentorului meu, Eugeniu Baltag, am reușit să pătrund mai conștient și adânc în acest domeniu. La finalul programului de 3 luni am primit o ofertă de job full time, pe care am acceptat-o și acum pot spune mândru că sunt Specialist Audit, am un job interesant și dinamic, cu o echipă de nota 10, care îmi dă posibilitatea de dezvoltare continuă prin provocări și multiple proiecte interesante

Am fost fericit să fiu acceptat în acest program și deja de 6 luni fac parte din echipa de vânzări interne, cu mentoratul lui Dinu Corduneanu, Șef Departament Vânzări Interne, simt cum mă dezvolt în fiecare zi, obțin cunoștințe noi. Internshipul este o șansă reală pentru a te simți cu adevărat valoros și de a începe o carieră de succes în domeniul dorit!

Stagiul de practică din cadrul Grupului de Vinării Purcari reprezintă pista mea de lansare în carieră. Echipa prietenoasă, proiectele interesante și oportunitățile de dezvoltare m-au convins să rămân aici pentru a-mi dezvolta competențele de marketing și pentru a descoperi domeniul vitivinicol. Astăzi sunt mândră să activez acasă și să contribui la recunoașterea și promovarea vinului moldovenesc pe arena mondială.

Mi-am dorit să ajung în Grupul de Vinării Purcari, un grup puternic de companii atât pe piața locală, cât și cea internațională. Din 2019 mă bucur să știu că pot contribui la realizarea obiectivelor mari ale companiei, astfel dezvoltându-mă constant și eu, nu doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Aici am întâlnit o echipă mai mult decât prietenoasă, fără exagerare. Iar zilele de muncă, alături de astfel de colegi, sunt o adevărată plăcere.

Internshipul oferit de Grupul de Vinării Purcari a fost o experiență tangentă cu studiile în domeniul financiar, pe care le-am absolvit. Această perioadă m-a provocat prin multitudinea și diversitatea de proiecte, contribuind, astfel, la dezvoltarea mea profesională și personală – motive care m-au determinat să devin parte a acestei companii.

Programul de Internship în Grupul de Vinării Purcari

Pentru a promova importanța profesiilor din sfera vinificației, Grupul de vinării Purcari a dat startul unui program de Internship, destinat studenților de la cele mai mari instituții universitare din țară ca o oportunitate de a aduce perspective noi și proaspete în domeniul nostru de activitate.

Programul a fost dezvoltat pentru a atrage candidați de calitate care doresc să dobândească experiență practică, precum și să creeze oportunități de mentorat pentru angajații existenți, oferind o schemă bine planificată, completă, cu muncă semnificativă și antrenantă.

Studenții eligibili devin parte din departamentele noastre operaționale, dar și din segmentul agricol și de producere, acolo unde se atestă o necesitate sporită de specialiști noi pentru a încetini îmbătrânirea rapidă a forței de muncă.

Programul de internship este și o oportunitate bună de a primi mentorat de la persoane cu înaltă calificare în domeniu, oameni care au transformat piața vitivinicolă și au implementat proceduri inovative constant.

Programul de intership al Grupului de Vinării Purcari

Carieră

Purcari, Bostavan, Crama Ceptura și Bardar. Vinurile noastre intră în Top cele mai bune vinuri ale lumii și se livrează la 4 case regale. Purcari nu înseamnă doar medalii. Purcari înseamnă tradiție și valori care nu se schimbă după vremuri. Vino să ducem împreună faima vinurilor moldovenești în lume.

Aplică pentru
un post vacant

Devină parte a unei echipe dinamice și profesioniste. Expediază CV-ul și noi te vom contacta.