EXPLORAȚI GUSTURILE BARDAR

Doar struguri, stejar și răbdare – este declarația noastră pentru transformarea strugurilor în divinuri cu personalitate.

Strugurii sunt cultivați în IGP Codru, terroirul căruia îmbină solul bogat în minerale, climatul temperat și topografia variată, conferind divinurilor arome complexe și un caracter distinct, oferit de soiurile Aligote, Rkatsiteli și Sauvignon.

Distilatul este odihnit îndelung în butoaie de stejar franțuzesc ca să obțină gustul catifelat cu note sofisticate de arome de vanilie, ciocolată, migdale sau fructe.

Răbdarea este ingredientul nostru secret utilizat ani si decenii pentru a obține divinuri simbol, un tribut adus tradiției și măiestriei.

COLECȚII

O colecție de divinuri pentru cei care preferă băuturile alcoolice tari și apreciază un produs de calitate. Divinul Bardar oferă siguranța calității, combinații reușite cu alte băuturi și sentimentul de maturitate. Culoarea de chihlimbar, aroma sa fină de flori și vanilie, cu nuanțe de maturare și gustul moale și armonios este alegerea perfectă pentru evenimentele importante.
Divin Bardar Silver 3 ani

Divin Bardar Silver 3 ani

Divin Bardar Silver 5 ani

Divin Bardar Silver 5 ani

Divin Bardar Silver 7 ani

Divin Bardar Silver 7 ani

Creat pentru a seduce iremediabil cunoscătorii, expresivitatea gamei Gold, dezvăluie treptat arome de cafea rece și prune uscate, evoluând cu un parfum discret de lemn și piele. O emoție pe care vă invităm să o trăiți din plin, în compania sa, marcând momentele cele mai de preț.
Divin Bardar Gold 7 ani

Divin Bardar Gold 7 ani

Divin Bardar Gold 10 ani

Divin Bardar Gold 10 ani

Divin Bardar Gold 12 ani

Divin Bardar Gold 12 ani

O colecție de excepție alcătuită din divinuri cu vârstă de 15, 20 și 25 de ani. Fiecare strop reflectă o călătorie în timp, capturând esența răbdării și rafinamentul caracteristic divin. Maturarea în butoaie de stejar timp de un deceniu sau mai mult conferă divinurilor un caracter distinct, plin de profunzime și complexitate. Descoperiți buchetul bogat și subtil al divinurilor din colecția Gold, în care se împletesc aromele delicate de fructe uscate, vanilie și condiment, iar călătoria gustativă se desfășoară într-un dans armonios, de note de lemn, caramel și ciocolată.
Divin Bardar Platinum 15 ani

Divin Bardar Platinum 15 ani

Divin Bardar Platinum 20 ani

Divin Bardar Platinum 20 ani

Divin Bardar Platinum 25 ani

Divin Bardar Platinum 25 ani

Premii

Descoperă alte vinării